English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

this widget by www.AllBlogTools.com

2009-05-15

Етажерка за книги

Предлагам ви последната мебел която добавих към интериора си.Признавам идеята почерпих от креативната етажерка на Edition Compagnie която се казва "МИКАДО".
Реших да променя малко тяхната концепция,защото варианта от метал е малко "студен",а и нали все пак съм болен на тема бамбук.Аз лично бих предпочел етажерка от всякакъв друг материал само не от стомана покрита с лак.Представете си колко са замърсили природата за да произведат стомана и лак.
Но да се върна на моя вариант.Запазих формата на етажерката но вмъкнах и един нов елемент-свещите.Книгите могат да се подреждат както на вас ви харесва и донякъде създават усещането че всеки момент ще паднат..Мисля че се получи доста добре,незнам надявам се да ви хареса.

4 коментара:

Veselin Todorov on 16 май 2009 г. в 1:32 каза...

страхотна идеяя... много искам такова нещо... ще трябва да си потърся бамукови пръчки дебели... къде ли има.. на достъпна цена

ANDREY on 16 май 2009 г. в 4:50 каза...

в България не знам къде се продават но ако имаш път към Сандански можеш да си одрежеш

Анонимен каза...

Привет, страхотна е :)
Може ли да споделиш само как си закрепил за стената вертикалните парчета?

ANDREY on 30 септември 2009 г. в 10:59 каза...

ami ako si zabeliazal vertikalnite i xorizontalnite sa zakrepeni s konopeno vaje.pod vajeto triabva da razprobiesh i da naviesh s po dalag vint.v sluchaia az sam razprobil parwata stena taka che glavata na vinta da mine prez neia i da spre v vtorata a sled tova dupkata e zakrita s vajeto.blagodaria za interesa.

Публикуване на коментар

 

последвай ме

прибави

| More

посещения