English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

this widget by www.AllBlogTools.com

2011-12-01

9-ти Световен бамбуков конгрес (9th World Bamboo Congress)


Ако искате да притежавате бамбук най-лесния начин е да си купите семена от магазинчето тук

И моля станете ми фен във фейсбук и с това ще ми помогнете за развиването на страниците


Между 10 и 15 април 2012 година Световната бамбукова асоциация организира 9-ти световен конгрес.Конгреса ще се проведе в Белгия,Антверпен.
Организатори са местната организация Икебана IKEBANA (International Knowledge and Expertise centre Bamboo) заедно с Университета на Антверпен.Спонсори на събитието са European Union, the local Flanders European Regional Development Fund (ERDF), Hermes Fund, local Antwerp provincial offices, Oprins Plant NV, and Genicap Corporation NV, and De Kolonie bvba.Този конгрес както винаги е катализатор за разпространяването на най-актуалната информация за научни и полеви иследвания,достъпни по цял свят с цел да се насърчи устойчивото и реалистично използване на бамбука.
В шестте дни ще се проведат лекции,разделени в отделни категории,свързани с наука и общество дизайн,иновации и архитектура.Конгреса ще бъде фокусиран върху текущото състояние и бъдещ потенциал на бамбуковите насаждения.
Световната бамбукова асоциация (WBO) се занимава с насърчаването на използването на бамбук и бамбукови продукти в името на околната среда и икономиката.Играе решаваща роля в свързването в мрежа на хора работещи в различни сектори на икономикатаи за тяхното успешно сътрудничество.
От своето създаване през 1984 година в Пуерто Рико успешно обединява специалисти,изследователи, ентусиасти и институции които са направили много за опазване на околната среда по цял свят.




Материала е взет от тук



Ако искате да притежавате бамбук най-лесния начин е да си купите семена от магазинчето тук

И моля станете ми фен във фейсбук и с това ще ми помогнете за развиването на страниците

0 коментара:

Публикуване на коментар

 

последвай ме

прибави

| More

посещения